Loading...

DE FLEX CARRIÈRE

HOE FLEX BEN JIJ?
Home / DE FLEX CARRIÈRE

CARRIÈRES Hoe flex ben jij?

Studio Flex combineert Architectuur en Consultancy. Door flexibele werkmethoden toe te passen en kennisuitwisseling tussen verschillende vakgebieden benaderen wij conventionele vraagstukken op een nieuwe en creatieve manier. Architectuur als tool om het beste resultaat te bereiken, in elke context. Ons kantoor in Den Haag wordt gekenmerkt door creatief denken, een sterke teamgeest en een drive om enkel tevreden te zijn met de beste oplossing. In een informele werkomgeving wordt collegiale ondersteuning zeer gewaardeerd en vormen ambitie, een hoge arbeidsmoraal en toewijding de kern voor een sterk betrokken team. Met een zelflerende insteek werken we continu aan het steeds beter worden in wat we doen.

We zijn toegewijd in het creëren en onderhouden van een mooie en aangename werkplek en goede sfeer, een plek om te leven. Wij zijn altijd wel op zoek naar een enthousiaste werknemers die geïnteresseerd is om deel uit te maken van ons ondernemende team. Ben jij geïnteresseerd om deel uit te maken van Studio Flex? Zie hieronder de mogelijkeheden.

VACATURES

  • Constructeurs – alle niveaus (HBO of WO, senior en of junior)
  • Stagiairs

Open sollicitatie

Wil je een open sollicitatie sturen? Stuur een e-mail met je CV en het portfolio van je werk naar contact@studioflex.eu!

Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van de ster.Wilt u onze informatiebrochure ontvangen? Laat hier uw e-mailadres achter en wij sturen deze vrijblijvend op!

Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van de sleutel.Uw e-mailadres wordt niet gebruikt voor spam of contactlijsten.