Loading...

INTERIEUR ONTWERP

Omdat echte schoonheid zit van binnen
Home / Diensten  / INTERIEUR ONTWERP

Een interieur is iets persoonlijks. Ieder persoon is verschillend en heeft andere wensen, net als hun interieur. Bij het ontwerpen heb je hier dan ook mee te maken, door flexibel te zijn kunnen wij een interieur ontwerpen wat bij jou past. Door goed te communiceren en te luisteren kunnen wij jouw wensen vertalen naar een ontwerp. Wij ontwerpen voor jou een interieur die bij jou past en voor jou gemaakt is door jouw wensen mee te nemen in het ontwerp. Wij ontwerpen interieurs die er zowel goed uit zien als goed werken, omdat een interieur een prettige leefomgeving moet zijn.


Interieur ontwerp omvat misschien wel de meest persoonlijke kant van architectuur, je ervaart een gebouw immers in gebruik het meest van binnenuit. De uiteindelijke gebruiker van een gerealiseerd interieurproject moet volgens Studio Flex dus actief meegenomen worden in de ontwerpfase om samen tot het beste resultaat te komen. Alleen zo ontstaan er leefomgevingen die prettig gebruikt kunnen worden en door gebruik, dus echt ervaren kunnen worden.


HET GESPREK

Voor we beginnen met het ontwerpen van uw nieuwe interieur, starten we eerst samen met een vrijblijvend oriënterend gesprek waarbij we de wensen voor het nieuwe interieur bespreken. Dit doen wij het liefst bij uw locatie, zodat we meteen een beeld hebben van de ruimte.

HET ONTWERP

Nadat we samen de wensen voor het nieuwe interieur besproken hebben en wij een goed beeld van de ruimte hebben gekregen, kunnen we beginnen met het ontwerpen van een interieur wat bij jou past. Aan de hand van de wensen maken wij samen een inrichtingsplan. Wij maken hierbij een moodboard, presentaties en impressies om een zo goed mogelijk beeld te geven van hoe de nieuwe ruimte kan worden. Dit ontwerp bespreken wij samen, hierna perfectioneren wij het ontwerp en maken wij het ontwerp definitief.

HET RESULTAAT

Nadat we het ontwerp definitief hebben gemaakt, kunnen we beginnen met de uitvoering van het ontwerp. Wij waarborgen de kwaliteit van het ontwerp en zorgen ervoor dat alles goed verloopt. Als de uitvoering van het ontwerp klaar is, gaan we samen met u alles doornemen!

Wij als Studio Flex zetten ons in om een persoonlijk interieur te ontwerpen dat bij jou als persoon past. Ieder persoon is verschillend, net als elk project. Door flexibel te zijn kunnen wij ons aanpassen om een interieur te ontwerpen wat bij jou past. Samen ontwerpen wij een interieur waar jouw wensen in verwerkt zijn en komen wij met advies en nieuwe inzichten om tot een mooi en functioneel interieur te komen. Het gaat bij ons niet alleen om het resultaat, maar ook om het proces. Hierbij vinden wij communicatie belangrijk en wordt er goed gecommuniceerd om samen tot een passend resultaat te komen.

Wilt u onze interieur brochure ontvangen? Laat hier uw e-mailadres achter en wij sturen deze vrijblijvend op!

Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van de vrachtwagen.Uw e-mailadres wordt niet gebruikt voor spam of contactlijsten.