Loading...

ONTWIKKELING LUXE APPARTEMENT DEN HAAG – FASE 6

Home / Architectuur / ONTWIKKELING LUXE APPARTEMENT DEN HAAG – FASE 6
Sinds eind 2017 is Studio Flex betrokken bij de ontwikkeling van een luxe appartement in een opkomende Haagse wijk. Gedurende 2018 zal een, in slechte staat verkerende, leegstaande eenlaagse portiekwoning worden omgetoverd tot een uniek tweelaags koopappartement dat van alle gemakken is voorzien. Door middel van deze blog kunt u de verschillende fasen van dit spannende ontwikkelingsproject op de voet volgen. Beginnend bij de selectie van de woning, tot aan de uiteindelijke oplevering en sleuteloverdracht: Leest u mee?

In september is er voor het laatst een update gegeven over de ontwikkeling van het appartement liggend aan de Valkenboskade. Ondertussen zijn wij weer een paar maanden verder en is er vooruitgang geboekt in het proces. De ruimte heeft verschillende verbouwingen ondergaan en is weer een stap dichterbij het totale eindplaatje.

7 mei 2019 zijn de aannemers samengekomen en hebben besproken waar het toe staat en welke stappen er gemaakt moeten worden om het appartement zo praktisch en snel mogelijk te kunnen afmaken. Tijdens deze bespreking is er gekeken naar de toestand van de bouw en de eerdere afspraken die zijn gemaakt. Er is een duidelijke visie over de tijdsduur besproken en er zijn datums bevestigt.

Ondertussen zijn de laatste gipsplaten geplaatst in de opbouw en zijn deze ruimtes gereed om te stuken. Aan het eind van mei staat gepland dat de begane grond helemaal gereed is zodat er begonnen kan worden met stuken en verven van de ruimte in midden juni. Als alles volgens schema loopt komen we steeds dichterbij de eindfase.

Na het afwerken van de laatste details zal de laatste fase van dit project starten. Momenteel zijn er al enige architectuur keuzes die gemaakt moeten worden die het interieur beïnvloeden. Om het huis helemaal klaar te maken voor de verkoop worden er interieur en materiaal keuzes gemaakt die goed binnen de moderne klassieke interieur style passen. Er is gekozen om een houten vloer te plaatsen, deze geeft de woning een warme klassieke uitstraling.

Naast de klassieke karakteristieke woningeigenschappen die hun weg terugvinden in het interieur worden er ook keuzes gemaakt die een moderne twist eraan geven. Er is bijvoorbeeld al gekozen voor een warme betonlook die je terug gaat zien in de badkamers en de toiletruimte. Er zijn twee lichte betonkleuren gekozen die elkaar goed compenseren en een strak geheel vormen. De samenstelling van klassieke en moderne interieur keuzes geven de woning een creatieve afwerking.

Wordt vervolgd…