Loading...

Welkom Karolina,

Home / Geen categorie / Welkom Karolina,

VERTEL EENS WAT OVER JEZELF EN JE OPLEIDING?

Hi, mij naam is Karolina en ik ben 20 jaar oud. Momenteel studeer ik op het Hout- en Meubilerlingscollege in Rotterdam. Daar doe ik de opleiding Interieuradviseur (BOL niveau 4) en zit ik in mijn 3de jaar. Naast mijn opleiding werk ik in de horeca. En heb ik een kledingbedrijf met mijn beste vriendin.

WAAROM STUDIO FLEX?

Ik was opzoek naar een stage waar ik mij nog meer kon verdiepen in het ontwerpen. Op school had ik al een aantal keer van studio flex gehoord en het sprak mij heel erg aan. Dus besloot ik om te solliciteren.

 

WAT ZIJN JE VERWACHTINGEN?

Ik hoop dat ik hier veel kan leren. Het werken in een team maar dat ik ook in nieuwe programma’s kan leren werken. Ook wil ik mij verdiepen in het interieur en architectuur, en hoe studio Flex te werk gaat.

 

WAT VOOR PROJECTEN ZOU JE HET LIEFST AAN WILLEN WERKEN BIJ STUDIO FLEX?

Ik hoop dat ik kan werken aan wat interieurprojecten. Maar Ik zou ook wel iets met het architectuur willen doen.

 

WAT ZIJN JE PLANNEN NA JE STAGE?

Na mijn stage heb ik nog één jaar op mijn opleiding. En dan wil ik kijken of ik verder wil gaan studeren of dat ik mij helemaal wil gaan focussen op mijn kledingbedrijf.