Loading...

Welkom Rosa,

Home / Geen categorie / Welkom Rosa,

VERTEL EENS WAT OVER JEZELF EN JE OPLEIDING?

Hoi!! Mijn naam is Rosa van Look, ik ben 20 jaar oud en ik kom uit Den Haag. Ik zit in het laatste jaar van het Jan des Bouvrie college in Amsterdam.

 

WAAROM STUDIO FLEX?

Ik studeer in Amsterdam, maar kom zelf uit Den Haag. Ik wilde graag stagelopen in de buurt, waardoor ik ervaar hoe het bij een bedrijf gaat in Den Haag. Ik zag Studio Flex en voelde gelijk een fijne sfeer en was heel geïnteresseerd in hun methode van werken.

 

WAT ZIJN JE VERWACHTINGEN?

Ik wil graag bekijken hoe ik interieur design is de praktijk vindt. Hoe gaat het in het echte leven naast school en wat kan ik er voor mezelf uit halen. Ik hoop te kunnen ervaren hoe het is om in de praktijk te werken en dat ik zelf kan groeien.

 

WAT VOOR PROJECTEN ZOU JE HET LIEFST AAN WILLEN WERKEN BIJ STUDIO FLEX?

Al vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd in interieur. En dan vooral met name het inrichten van de ruimtes. Ik wil graag leren hoe je van niks naar iets speciaals kan. Iets bijzonders wat je niet veel ziet. Mijn eigen kenmerk erin verwerken. Het lijkt mij geweldig om een heel project mee te maken. Van begin tot eind. Hoe begin je met het bedenken van kleur, meubels en plaatsing?

 

WAT ZIJN JE PLANNEN NA JE STAGE?

Na mijn stage ben ik klaar met mijn studie. Ik zou dan graag door willen studeren om nog meer kennis te krijgen en mijn skills te verbeteren.